O NAMA

O nama

Sa Vama smo već 18 godina i težimo da kroz skup međusobno povezanih i usklađenih naučnih metoda putem kojih se obezbjeđuje evidentiranje određenih poslovnih događaja, analiza i kontrola tih događaja, planiranje ekonomskih događaja i njihovih budućih efekata, kao i informisanje upravljačkih i rukovodećih struktura o ekonomskim tokovima u domenu računovodstvenih informacija klijentima pripremimo osnovu za adekvatno donošenje poslovnih odluka.

Trebaju Vam RačunovodstveneRevizorske usluge?

Profesionalne konsultacije
Korisne ideje
Odličan tajming
Prilagođenost Vašem budžetu

Zašto smo mi Vaš najbolji odabir?

Tim ovlaštenih revizora

Naš iskusni tim ovlaštenih revizora vrši usluge revizije finansijskih usluga za srednja i velika privredna društva, javne institucije kao i za ostala društva koja su uvidjela koristi vršenja revizije.

Polica osiguranja

Za Vašu dodatnu sigurnost u vjerodostojnost dostavljenih informacija osigurali smo policu osiguranja do iznosa od 50.000,00 KM.

Misija

Naša misija je posvetiti sav naš talenat i naše iskustvo zadovoljenju potreba naših klijenata za istinitom i objektivnom revizijom finansijskih izvještaja kao i računovodstvenom analizom, obradom i prezentacijom poslovnih događaja.

Vizija

Naša vizija se bazira na ideologiji detaljne i profesionalne obrade podataka i što preciznijeg izvještavanja kako bi klijenti mogli na najjednostavniji način analizirati podatke te koristiti ih za donošenje budućih odluka te na osnovu toga graditi konkurentsku prednost.

IMATE PITANJA?

KONTAKTIRAJTE NAS

info@ebiro.ba

+387 61 319 169

+387 33 765 120

+387 33 765 121

Hifzi Bjelevca 86, 71000 Sarajevo

 • 9 + 96 =

  Kreirali smo paket „eBiro“ koji će znatno olakšati Vaše poslovanje, uštediti Vam vrijeme i novac i u najkraćem roku Vam dostaviti informacije veoma korisne pri donošenju poslovnih odluka. Paket podrazumijeva potpunu kontrolu i uvid Vašeg knjigovodstvenog stanja u bilo kojem trenutku na bilo kojem mjestu.

  ADRESA

  Hifzi Bjelevca 86, 71000 Sarajevo

  TELEFON

  +387 61 319 169

  EMAIL

  info@eurobiro.ba